4 redenen waarom je luchtkanaal reinigen VET belangrijk is

luchtkanalen-reinigen

4 redenen waarom je luchtkanaal reinigen VET belangrijk is

Hé ondernemer, je luchtkanaal reinigen is VET belangrijk. Hoe vaak verwissel jij de filter in het luchtkanaal en welk type filter zit er in de luchtbehandelingskast van jouw bedrijf? Wanneer jij als ondernemer het luchtkanaal niet goed schoonhoudt, kan vervuilde lucht niet goed worden afgevoerd en loop je een groter risico op een slechte luchtkwaliteit binnen jouw bedrijf. Schone lucht is VET belangrijk voor happy medewerkers. Kan jij je nog herinneren wat de laatste keer was dat jij je luchtkanaal VET onder handen hebt laten nemen?

Wij geven jou vijf redenen waarom jij als ondernemer VET snel een afspraak moet maken om je luchtkanaal eens grondig te laten reinigen. Met de allerbeste apparatuur zorgen we voor een VET resultaat.

HYGIËNE & GEZONDHEID

De luchtkwaliteit binnen jouw bedrijf is VET belangrijk als we het hebben over hygiëne en gezondheid. Niet alleen nu, tijdens de coronacrisis, waarin een goede luchtkwaliteit helpt om verspreiding van het virus tegen te gaan, maar ook voor een VET goede gezondheid van jouw medewerkers. Vieze lucht kan leiden tot vervelende gezondheidsklachten, zoals hoofdpijn, benauwdheid en concentratieproblemen. Elke ondernemer wil natuurlijk een VET gezond en comfortabel leef- en werkklimaat voor zijn werknemers, waardoor de leer- en werkprestaties verbeteren, toch?

BESPAAR VET OP JE ENERGIEREKENING

Stof en schimmels in je luchtkanaal zorgen ervoor dat je luchtkanaal VET hard moet werken om jouw bedrijf continue schone lucht te geven. Dat kost behoorlijk wat energie en zorgt voor een VETTE factuur van je energieleverancier. Door je luchtkanaal te reinigen, verbruikt het systeem minder energie en bespaar je VET op je energierekening.

JE LUCHTSYSTEMEN GAAN ECHT VET LANG MEE

Door je luchtkanaal goed te onderhouden en op tijd schoon te laten maken, gaat het systeem veel langer mee. Je hoeft het luchtkanaal dus minder snel te vervangen en hebt er veel langer plezier van. Na de luchtkanaalreiniging desinfecteren we gratis je luchtkanaal, zodat die VET vervelende schimmels en bacteriën zich niet meer in het luchtkanaal kunnen ophopen. Zo weet je zeker dat er een VET resultaat wordt bereikt.

JE KRIJGT VAN ONS HET SCHONE LUCHT-CERTIFICAAT

Wanneer je regelmatig het luchtkanaal laat reinigen, draag je bij aan VET schone lucht binnen jouw bedrijf en een gezond binnenklimaat. Hiervoor krijg je na de reiniging van het luchtkanaal van ons een erkend Schone Lucht-certificaat, toegekend door Viridi Air, waarin wordt aangetoond dat jij als ondernemer VET goed bezig bent en bijdraagt aan een goede luchtkwaliteit.

Krijg jij het benauwd bij de vraag hoe schoon jouw luchtkanaal is? Maak snel een afspraak, jouw luchtkanaal is zo weer VET schoon!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

× Kan ik je ergens mee helpen? Available from 08:00 to 18:00