5 redenen om voor VETkanaal te kiezen

5 redenen om voor VETkanaal te kiezen

Je VETkanalen met regelmaat laten reinigen is VET belangrijk; om hygiëne en brandveiligheid te kunnen waarborgen bijvoorbeeld. Maar ook omdat je zeker wil weten dat jouw VETpartner de juiste middelen en technieken gebruikt die zo min mogelijk effect hebben op het milieu en de omgeving waarin jouw gasten en medewerkers rondlopen.

VETkanaal, hét kanaal dat je inschakelt om jouw vette afzuigkanalen te reinigen, want vette business is onze core business. We geven je in deze blog 5 VETTE redenen waarom VETkanaal de beste VETpartner is.

1: 24/7 is ook echt 24/7
Je kunt ons altijd bereiken op verschillende manieren en onze gecertificeerde monteurs staan 24/7 voor je klaar. Dat vinden wij belangrijk omdat jij en je gasten zo min mogelijk last zouden moeten hebben van onze bezoekjes. 24/7 is bij VETkanaal ook echt 24/7.

2: VETmeesters
Wij weten veel van VET en vooral van VETTE kanalen. We inspecteren, concluderen en rapporteren als professionele VETmeesters. Het is een fijn idee dat jouw VETkanalen voor echte profs worden gereinigd. Daardoor weet je zeker dat je VETkanalen hygiënisch en brandveilig zijn.

3: We gaan alle the way
Als we je VETkanalen komen inspecteren, meten we met een camera de dikte van de vetaanslag. Door foto’s en video’s te maken kunnen we je laten zien hoe de vetafzetting is en of er andere zaken spelen, zoals schimmels of andere aanslag. We noteren onze bevindingen in een helder inspectierapport, waardoor jij in een oogopslag ziet wat de stand van zaken. VET helder.

4:Je eigen dashboard
Bij VETkanaal gaan we voor digitaal. Niet alleen omdat wij dan altijd bij jouw gegevens en rapportages kunnen, maar ook omdat jij makkelijk de stand van zaken kunt zien. Al het beeldmateriaal en de rapportages zijn voor jou makkelijk inzichtelijk. Ook kun je zien wanneer het tijd is voor de volgende VETcheck en wanneer je van ons een telefoontje vooraf kunt verwachten.

5: VET verzekerd
Na de reiniging ontvang je van ons een certificaat als bewijs voor de verzekering. Daarmee voldoe jij aan de eisen die verzekeringsmaatschappijen stellen rondom de risico’s van brandgevaar en kun je met dat VETTE certificaat bij sommige verzekeraars zelfs korting krijgen op je premie. Verder kun je aantonen aan gasten en medewekers dat je voldoet aan de veiligheids-en hygiëne eisen van de NVWA. Twee vliegen in 1 klap.

Conclusie
VETkanaal is de ideale VETpartner! En met onze handige abonnementen kun je de kosten voor het reinigen spreiden per maand, in plaats van in 1 x een fikse investering te doen. Bekijk welk abonnement goed bij jouw zaak past en vraag de VETcheck aan. See you soon!

Geen reactie's

Geef een reactie
× Kan ik je ergens mee helpen? Available from 08:00 to 18:00