De voordelen van een VETabonnement

De voordelen van een VETabonnement

Hoe schoon zijn jouw VETkanalen? Grote kans dat je het niet precies weet, maar dat je ook geen zin hebt om je er druk om te maken. Snappen wij VET goed; jij bent gewoon je toko aan het runnen en laat dit liever aan een VETTE partner over. Daarnaast is het laten reinigen van je VETkanalen een serieuze investering waar je ook niet echt blij van wordt. Daarom loodsen wij je in een paar simpele stappen door de voordelen van ons VET abonnement, zodat jij zo min mogelijk tijd en geld kwijt bent aan VET schone kanalen.

6 voordelen van een VETabonnement

#1 Je krijgt een uitgebreide VETinspectie, waarmee wij de status van je kanalen in kaart brengen. Door foto’s en video kunnen we je VET makkelijk laten zien wat de status is en een gegrond advies uitbrengen.

#2 Alle vetkanalen worden minimaal 1 x per jaar professioneel gereinigd, op een moment dat het jou goed uitkomt. Daarmee ben je verzekerd van hygienische en veilige kanalen. Fijn voor jou, je gasten, je medewerkers èn je verzekering.

#3 Je ontvangt een VETcertificaat, waarmee je kunt aantonen dat je VETkanalen in topconditie zijn. Met dat certificaat kun je bij sommige verzekeraars zelfs korting krijgen op de premie voor de brandverzekering!

#4 In plaats van 1 x per jaar een fikse investering te doen voor het reinigen van VETkanalen, ben je met ons abonnement een vast, laag bedrag per maand kwijt. Super VET dat je deze kosten zo makkelijk kunt spreiden.

#5 Mocht je toch per jaar willen betalen, dan ontvang je van ons extra VETTE korting.

#6 Omdat wij VET graag jouw VETpartner zijn, ontvang je bij een abonnement een waanzinnig tof VETpakket. Omdat wij onze opdrachtgevers gewoon VET vinden.

Benieuwd welk VETabo het best bij jouw zaak past? Gooi de chat open of bel even op tel:+31107630617

Geen reactie's

Geef een reactie
× Kan ik je ergens mee helpen? Available from 08:00 to 18:00