Kenolox 10 doodt het coronavirus

Kenolox 10 doodt het coronavirus

Kenolox 10 doodt het coronavirus

Fijn! Jouw bedrijf heeft waarschijnlijk grotendeels zijn deuren weer geopend. Maar het is ook wel spannend, want hoe weet je zeker dat alle ruimtes vrij van het coronavirus en andere bacteriën/ virussen zijn? Daarvoor schakel je de experts van VETgroep in. Wij werken namelijk met Kenolox 10. Een desinfecteermiddel dat COVID-19 doodt! 

De voordelen van Kenolox 10

Kenolox 10 is een universeel ontsmettingsmiddel op basis van melkzuur en waterstofperoxide. Het is alcoholvrij en daardoor niet schadelijk voor het milieu. Maar er zijn nog meer voordelen:

  • Kenolox 10 is gebruiksklaar, het middel hoeft dus niet verdund te worden
  • Korte contacttijd werkt al 2 minuten nadat het is aangebracht
  • Geen naspoeling nodig à zeer tijdbesparend

Let op! Tijdens het desinfecteren van de ruimte, mogen er geen mensen, dieren of voedsel aanwezig zijn. Wanneer de gemeten concentratie aan waterstofperoxide lager is dan 1,25 mg/m3, kan de ruimte gebruikt worden.

Effectief desinfecteren met droge mist
Vetgroep desinfecteert ruimtes altijd op een zeer veilige manier, namelijk met droge mist. Deze mist wordt met een snelheid van 80 m/per sec. in de ruimte geblazen. En nu gebruiken we dus Kenolox 10 in onze machines. Deze specifieke manier van vernevelen voldoet aan de recentste EN-normen voor bactericide, virucide en levuricide activiteit. Of het nu om een restaurant, hotel of kantoor gaat, wij komen de ruimtes volledig desinfecteren.

Afspraak maken?

Heb jij er VET veel zin om weer open te gaan en vooral open te blijven, maar moeten de ruimtes nog wel gedesinfecteerd worden? VETgroep staat voor je klaar! Maak een afspraak via 010-7630617 of stuur een e-mail naar info@vetkanaal.nl.

Geen reactie's

Geef een reactie

× Kan ik je ergens mee helpen? Available from 08:00 to 18:00