VETkanaal en de European Ventilation Hygiene Association (EVHA)

VETkanaal en EVHA

VETkanaal en de European Ventilation Hygiene Association (EVHA)

VETkanaal neemt zijn business bloedserieus. Daarom is VETkanaal lid van de European Ventilation Hygiene Association (EVHA). De beroepsvereniging die reinigingsspecialisten voor kanalen in heel Europa en daarbuiten vertegenwoordigt en samenbrengt.

EVHA

De European Ventilation Hygiene Association (EVHA) is in 1999 opgericht door een kleine groep mensen die een aantal landen in heel Europa vertegenwoordigen. De doelstellingen van de EVHA zijn het promoten van de ventilatiehygiëne-industrie in Europa en lobbyen voor verbeterde wetgeving en normen.

Zij worden erkend als een professionele organisatie die voor competentie en kwaliteit staat door training en certificering. EVHA-leden hebben toegang tot gespecialiseerde trainingen gegeven door de beste experts uit de industrie van over de hele wereld.

Doelstellingen EVHA

De EVHA heeft leden in een breed spectrum van bedrijven die actief betrokken zijn bij de markt voor ventilatiehygiëne. Het doel is om de markt in heel Europa te verenigen en één stem te worden, voor iedereen die gepassioneerd om onze industrie en ons milieu geeft.

Groot doel hierbij is het bewustzijn van de behoefte aan schoon kanaalwerk vergroten en de servicestandaarden voor klanten in heel Europa verbeteren.

Om lid te worden, moeten EVHA-leden hun bestaande kwalificaties tonen en zich inzetten voor verdere training en evaluatie (binnen een jaar na toetreding) door de EVHA door ten minste één Europese Ventilation Hygiene Technician (EVHT) aan het werk te hebben. De EVHT kan gespecialiseerd zijn in Air Duct Cleaning -EVHT (A) en/of Grease Duct Cleaning -EVHT (G)

VETkanaal en EVHA

Uiteraard is VETkanaal ook lid van deze professionele organisatie geworden om zo hun eigen professionaliteit uit te dragen. De EVHA is namelijk een echte autoriteit op het gebied van trainingen. VETkanaal vind het belangrijk dat het team goed op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. De trainingen van EVHA zijn dan ook een welkome aanvulling op de huidige kennis rondom hygiëne en (brand)veiligheid.  

Ook daarom kan VETkanaal gezien worden als reinigingsspecialist van vetkanalen in horeca en (groot)keukens. Met daarbij hygiëne en veiligheid boven alles.

Nog op zoek naar een professionele partner in kanaalreiniging? Zoek niet langer, neem contact met ons op via 010 7630617 of via info@vetkanaal.nl.

Geen reactie's

Geef een reactie
× Kan ik je ergens mee helpen? Available from 08:00 to 18:00