Horecazaak gesloten? Dit is jouw kans!

vetkanaal keuken

Horecazaak gesloten? Dit is jouw kans!

In oktober 2020 moest de horeca sluiten. En dat is natuurlijk echt niet VET. Maar dit biedt jou wel de kans om jouw horecazaak een opfrisbeurt te geven. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw interieur, likje verf, de processen optimaliseren maar ook de VETkanalen reinigen! Zodra de deuren weer open mogen, weet je zeker dat je jouw gasten een veilige, schone en frisse omgeving kan bieden. Maar waarom is het nu zo belangrijk om de VETkanalen met regelmaat te laten reinigen? Wij vertellen het je in deze blog.

HELP! Brand in de keuken

Elke keer wanneer er gekookt wordt en de ventilatiekanalen aangezet worden, vullen de kanalen zich met VET. Deze ophoping is niet direct zichtbaar en daardoor wordt het vaak vergeten. Maar geloof ons, er zit weldegelijk VET in ventilatiekanalen en ja, ook bij jou. Je weet misschien wel dat VET snel ontvlambaar is en dat kan leiden tot gevaarlijke situaties. Omdat VET lastig te blussen is, is de kans groot dat het vuur zich snel verspreid. Voor je het weet staat de keuken in vuur en vlam.

Veilig en verantwoord koken

Jouw personeel dat zich elke dag weer inzet om jouw zaak draaiende te houden verdient natuurlijk een schone en veilige omgeving. De werkbanken blinken, de vloer is gepoetst, maar zijn de ventilatiekanalen ook schoon? Wist je dat er naast VET ook stof en vuil in de kanalen achterblijven? Hierdoor kunnen er schadelijke bacteriën en schimmels ontstaan wat invloed kan hebben op de gezondheid van jouw personeel. Echt niet VET.

Dus.. wat ga je doen?

Ons bellen voor het inplannen van een afspraak natuurlijk! ‘Het komt nu niet goed uit’ is geen excuus, want wij werken dag en nacht! Dus kies een dag en tijdstip en wij komen eraan. Na de check-up ontvang je ons heuse VETkanaal-certificaat. Zijn de verzekeraar, het personeel en de klanten ook weer gerustgesteld. Direct een afspraak inplannen? Bel ons via 010-7630617 of stuur een e-mail naar info@vetkanaal.nl.

Tags:
,
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

× Kan ik je ergens mee helpen? Available from 08:00 to 18:00