Nieuw! Laat je VETput legen

Nieuw! Laat je VETput legen

VETputten legen doen wij nu in samenwerking met Zegwaard

Een VETput en vetafscheider, wat zijn dit en wat doen ze?

In het rioleringsstelsel zijn VETafscheiders aanwezig. VETafscheiders scheiden vettige afvalstoffen van de normale afvalproducten in rioleringswater. Deze VET afscheiders zijn aanwezig om een verstopping in het rioleringssysteem te voorkomen. In de horeca en bij bedrijven waar dierlijke en/of plantaardige vetten vrijkomen zijn VETputten en VETputafscheiders van groot belang en zelfs verplicht. Deze verplichtingen zijn er om het riool te beschermen. VET belangrijk dus!

Waarom de VETput legen?

Wanneer een VETput niet met regelmaat geleegd en onderhouden wordt, raakt de put te vol met afvalstoffen. Zo’n overvolle put kan weer voor stankoverlast en verstoppingen zorgen. Je kunt je wel voorstellen hoe dat ruikt en oogt. Dat wil je echt niet…

Een VETTE samenwerking

In samenwerking met Zegwaard beschikken wij over de juiste vakkennis en materialen om jouw VETput te onderhouden en te legen. Denk bijvoorbeeld aan diverse hogedrukwagens en vacuümzuigauto’s. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de nieuwste wettelijke vereisten en niet geheel onbelangrijk: sluit je een onderhoudscontract af? Dan houden wij de ledigingsplanning voor je in de gaten zodat jij je op andere werkzaamheden kunt focussen. Jij wilt toch ook dat jouw VETput nog jaaáren meegaat.

Laat die VETput legen

Is het weer een hele tijd geleden dat de VETput geleegd is, of is hij überhaupt nooit geleegd? Geef ons een belletje op: 010 7630617 of stuur een mailtje naar info@vetkanaal.nl. Tot snel!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

× Kan ik je ergens mee helpen? Available from 08:00 to 18:00