In 6 stappen naar een VETschoon vetkanaal

In 6 stappen naar een VETschoon vetkanaal

Oké, dat je vetkanalen schoon moeten zijn, dat is wel duidelijk toch? En dat wij de beste zijn in het reinigen van VETkanalen is ook wel duidelijk toch? Maar hoe kunnen wij partners in crime worden tegen jouw VETkanalen? Daar zijn enkel 6 stappen voor nodig. Nog maar 6 stappen verwijderd van schone èn veilige VETkanalen het hele jaar door! Je hebt er geen omkijken meer naar, wèl hou je meer tijd over voor het dagelijks runnen van jouw VETTE toko.

Stap 1: Neem contact op met VET voor info
VETkanaal staat 24/7 voor je klaar! Voor al je vragen zijn wij per mail (info@vetkanaal.nl) en telefonisch bereikbaar (010-7630617). Of gooi de chat op de website open, dan krijg je ook VET snel antwoord. 

Stap 2: VETkanaal komt een inspectie uitvoeren
Voor €150 krijg je een uitgebreide VETinspectie (deze kosten vervallen overigens bij afsluiten van een VETabonnement), waarmee wij de status van je kanalen in kaart brengen. Door foto’s en video kunnen we je makkelijk laten zien wat de status is en een gegrond advies uitbrengen.

Stap 3: Jij kiest het best passende abonnement
In plaats van 1 x per jaar een fikse investering te doen voor het reinigen van VETkanalen, ben je met ons abonnement een vast, laag bedrag per maand kwijt. Super VET dat je deze kosten zo makkelijk kunt spreiden.

Stap 4: We reinigen en controleren met regelmaat
Alle vetkanalen worden minimaal 1 x per jaar professioneel gereinigd, op een moment dat het jou goed uitkomt (mogelijkheden overdag en ’s nachts.). Daarmee ben je verzekerd van hygiënische en veilige kanalen. Fijn voor jou, je gasten, je medewerkers èn je verzekering.

Stap 5: Je ontvangt jaarlijks een certificaat
Je ontvangt een VETcertificaat, waarmee je kunt aantonen dat je VETkanalen in topconditie zijn. Met dat certificaat kun je bij sommige verzekeraars zelfs korting krijgen op de premie voor de brandverzekering!

Stap 6: Alle VETkanalen zijn in topconditie
Wij weten veel van VET en vooral van VETTE kanalen. We inspecteren, concluderen en rapporteren als professionele VETmeesters. Het is een fijn idee dat jouw VETkanalen door echte profs worden gereinigd. Daardoor weet je zeker dat ze hygiënisch en brandveilig zijn.

Bekijk welk abonnement goed bij jouw zaak past en vraag de VETcheck aan. See you soon!

Geen reactie's

Geef een reactie
× Kan ik je ergens mee helpen? Available from 08:00 to 18:00