Vacature Binnendienst Medewerker Sales

Binnendienst Medewerker Sales

Wat ga je doen?

Als binnendienst medewerker sales ben jij verantwoordelijk voor het complete traject van een prospect tot klant. Dit houdt in dat jij je dagelijks bezighoudt met het, telefonisch, benaderen van mogelijk nieuwe klanten. Deze probeer jij enthousiast te maken voor onze dienstverlening en bij succes kun je direct een eerste inspectie inplannen in de agenda van onze inspecteurs.

 

Uiteraard zorg je ervoor dat de informatie voor de inspecteurs zo compleet mogelijk is zodat zij direct aan de slag kunnen wanneer zij op locatie komen.

 

Na de inspectie is het aan jou om deze administratief te verwerken. Je analyseert de bevindingen en vertaald deze in een VET abonnement voor de prospect. Deze verwerk je in een mooie offerte en bied je aan bij de mogelijk nieuwe klant. Uiteraard rust jij niet tot je een, bij voorkeur positieve, reactie van de prospect hebt ontvangen op deze offerte. Na akkoord zorg je ervoor dat alle gegevens goed in ons systeem komen te staan en draag je de klant over aan je collega’s van de planning voor het inplannen van de eerste reiniging.

VET belangrijk

Jij hebt als eerste van onze organisatie contact met mogelijk nieuwe klanten en hier heb je veel plezier in. Je weet door jouw sales ervaring precies op de juiste toon te communiceren en voelt het aan wanneer je die prospect om kunt zetten in een nieuwe klant en beseft hierbij hoe belangrijk het is om dit administratief goed te verwerken.

VET Leuk

Je gaat aan de slag bij VETkanaal op de salesafdeling en is het mogelijk om daar je eigen draai aan te geven. Naast het dagelijkse werk krijg je ook de mogelijkheid om je eigen salesplan uit te schrijven in overleg met onze operationeel manager. Op deze manier heb jij zeggenschap in de manier waarop je ons gaat helpen om VET te groeien.

Wat vragen wij?

Als Medewerker Sales verwachten wij dat je beschikt over minimaal 3 jaar werkervaring als salesmedewerker. Daarnaast spreek en schrijf je goed Nederlands en heb je ervaring met diverse softwaresystemen.

 

Wat bieden wij?

Wanneer je 32 uur of meer aan de slag gaat in deze VET leuke functie is er veel ruimte voor ideeën en eigen inbreng.  Wij bieden je een bruto salaris van € 2.000 tot € 2.500, afhankelijk van je leeftijd en ervaring en gebaseerd op een fulltime werkweek. Daarnaast is het ook mogelijk om een prestatiebonus te ontvangen.

Kun jij na het lezen van bovenstaande niet wachten om te beginnen? We hopen je snel te zien!

Stuur je sollicitatie, inclusief cv, per mail naar pz@vetgroep.nl t.a.v. Mandy Vermeulen . Wil je graag meer informatie over de functie dan kun je telefonisch contact opnemen met Michel van den Tol op 010-7630617.

× Kan ik je ergens mee helpen? Available from 08:00 to 18:00